Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

dimecres, 7 de setembre del 2011

Fulletons amb la programació oficial "IV Festa Reviu els Setges Napoleònics" 16, 17 i 18 de setembre.

Amics, s’apropa la data de la “IV Festa Reviu els Setges Napoleònics” i es van tancant els darrers serrells que quedaven pendents, de fet crec que ja podem presentar oficialment el díptic de la “IV Festa Reviu els Setges Napoleònics” que es celebrarà el 16 i 17 de setembre i el fulletó que hem editat com a cirereta del pastís “La guerra del francès torna al Castell de Montjuïc” que es celebrarà el dia 18 de setembre en col·laboració amb l’Associació de veïns de Montjuïc, aquest darrer acte ens fa especial il·lusió atès que d’una banda tornem a col·laborar amb una associació de veïns de la ciutat i d’altra banda estrenem el Castell de Montjuïc com escenari de recreació, cosa que ens fa una il·lusió immensa atès que debutem com a recreadors en aquesta emblemàtica i oblidada fortalesa. Dir també que fora de programa el dissabte l'Associació celebrarà un sopar per recreadors i convidats.

Finalment agrair a tots el qui heu fet possible el que ha de ser la “IV Festa Reviu els Setges Napoleònics”: Recreadors i recreadores (especialment els qui vénen de lluny), actors i actrius, col·laboradors, patrocinadors, associacions de veïns, conferenciants , entitats culturals de la ciutat, cuiners i cuineres, personal de l’Ajuntament, policia municipal... i tot aquells qui ens haguem pogut deixar però porten Girona i la història al cor.

Més informació:

Darrer assaig el dia 10 de setembre a les 5 de la tarda a la Caserna del Alemanys.

Èxit espatarrant d’incrits a la Recreació del dia 24 de setembre a Sagunt (València) amb prop de 20 membres de l’Associació inscrits, estem valorant la possibilitat de llogar furgonetes de 8 places per fer el viatge el més còmodament possible, si es vol apuntar algú més encara hi sou a temps.

Finalment desitjar-vos una feliç Diada Nacional de Catalunya, esperem poder tirar endavant el projecte de recreació del Regiment de Sant Narcís (S. XVIII) i també el de civils d’època per poder representar als herois del 1714. Passeu un bon dia 11 de setembre.
Visca Catalunya!




3 comentaris:

  1. Llastima que no surti res respecte a diumenge.
    Comenteu també que es fà.

    ResponElimina
  2. És tan senzill com clicar damunt el fulletó del diumenge i llegir. A les 10 arribada dels recreadors al castell i activitats diverses: instrucció, visita guiada al castell, representació... i a les 12 recreació de la batalla.

    ResponElimina