Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

diumenge, 20 de novembre del 2011

Xerrada històrica, visita a la cisterna de Caputxins i passejada amb els veïns i veïnes de Les Pedreres

Més de 150 veïns i veïnes del Barri de Les Pedreres s’han aplegat per celebrar la sortida Natura i cultura a les Pedreres.

La Nostra Associació ha participat amb un petit destacament uniformat mentre la resta de socis seguíem juntament amb el veïns i veïnes (molts nens i nenes) les explicacions històriques, especialment les relatives a la cisterna, exposades amb molt de rigor pel soci Jordi Pericot. Els veïns han aplaudit l’explicació i han pogut gaudir d’un parell de salves, posteriorment hem baixat a la cisterna per contemplar aquesta joia oculta de la ciutat i el passadís que s’emprava com a via d’escapament.

Finalitzada la visita i el pica-pica a l’hotel AC, ens hem dirigit al restaurant la Font per dinar, en Jordi i l’Albert han explicat als socis l’actualitat de l’Associació i s’ha fet la première del nou projecte del 1714 “Reials Guàrdies Catalanes” que ha tingut una magnífica acollida, podent mostrar làmines a tot color dels uniformes que es recrearan. Aprofitant el feedback amb els socis s’han recollit diverses iniciatives interessants, entre les quals hi figura una visita guiada al Museu d’Història de Girona que ha estat aprovada per aclamació.

Agraïm de tot cor a l’Associació de Veïns de Les Pedreres i l’Ajuntament de Girona haver-nos permès prendre part en aquest jornada rodona que fins i tot la pluja ha respectat, d’altra banda agraïm a la bona colla de socis que ens han acompanyat avui que facin de l’Associació un ens actiu i compromès amb la vida social de la ciutat.





1 comentari:

  1. Una mica més i faig la rampa de baixada a la cisterna de culs!

    Joan.

    ResponElimina