Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

dimarts, 31 de gener del 2012

Nota informativa sortida dia 4 de febrer a Sant Hipòlit de Voltregà

Estimats socis i amics,

Us fem arribar el “planing” de la sortida del dissabte fins Sant Hipòlit de Voltregà per participar al intent de rècord de salves d’avantcàrrega.

·    12h. Sortida de Plaça Catalunya de Girona. En principi tenim dos cotxes preguem que els interessats en venir aviseu al mail de l’Associació per poder preveure organitzar un altre cotxe. Sabent la previsió de fred glacial que hi ha pel cap de setmana, en el supòsit que nevés a Girona la sortida quedaria anul·lada per raons de seguretat.
·    13h. Arribada a Sant Hipòlit, visita a l’Estendard de Santa Eulàlia.
·    14h. Dinar de germanor. Pels inscrits amb Girona 1809, l’Associació assumeix la despesa del dinar, és a dir que no caldrà desembutxacar cap diner per l’àpat del migdia.
·    16:30h. Concentració a la Plaça de Sant Hipòlit i tot seguit desfilada amb cercavila fins l’església de Sant Hipòlit.
·    17:45h. Inici de la marxa de torxes fins la Gleva.
·    18:30h. Intent de rècord de salves d’avantcàrrega.
·    19:45h. Ofrena floral al Santuari de la Gleva, posteriorment acte de cloenda i botifarrada popular.


Respecte el projecte del S. XVIII -Reials Guàrdies Catalanes/Nostra Senyora del Roser, us informem que ja tenim el vist-i-plau del Sr. Riart en lo referent a la tela i que immediatament es procedirà a confeccionar la primera comanda de cassaques.

També dir-vos que una representació de Girona 1809 va ser present a l’acte que es va dur a terme a l’Orfeó d’Olot en el marc de la projecció del DVD memorial de Josep Moragues, DVD del que hem adquirit un exemplar que us podem deixar si ens ho demaneu per mail i en el que a part de interessants aportacions de diversos historiadors, hi podem trobar escenes d’acció trepidants protagonitzades per Miquelets de Catalunya.
Rebeu una forta abraçada i sapigueu que en breu es publicarà una nota informativa referent a l’activitat de recreació Napoleònica, essent aquesta la nostra principal comesa.

1 comentari: