Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

diumenge, 19 de juny del 2011

25 i 26 de juny, Recreació del Setges de Tarragona

Els dies 25 i 26 de juny la nostra Associació ha estat convidada a participar a la Recreació del Setges de Tarragona. Aquest cap de setmana es duran a terme activitats diverses entre les quals hi haurà la simulació de combats, xerrades de divulgació històrica  i el parament d'un campament d'època, tot plegat una bona proposta per gaudir del cap de setmana i aprofitar per conèixer també la Tarraco romana o  fer uns peixets al Serrallo.

Tota la informació a:

http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/patrimoni/arxiu-municipal-tarragona/bicentenari-guerra-del-frances/activitats/agenda
Ens ha cridat l'atenció que dins dels actes que commemoren el Bicentenari del setge de la ciutat durant la Guerra del Francès, sota el lema de 1811. Tarragona assetjada, la Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona ha editat el còmic 1811. El setge de Tarragona obra dels autors tarragonins Àngel - O. Brunet (textos) i Hugo Prades i Josep Lluís Zaragoza (il·lustracions).
Ens sembla una bona manera d'apropar la història al més menuts i també als no tant menuts, prometem fer un post tractant els millors còmics històrics dels que en tenim referència.

1 comentari: