Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

dimarts, 19 de juliol del 2011

Jornada d'assaig, visita comentada al Fort de Caputxins i àpat de germanor

Benvolguts socis,

Ens plau anunciar-vos que estem treballant de valent amb la finalitat que la propera edició de la festa Reviu els Setges Napoleònics sigui especialment reeixida.
En aquests moments s’estan perfilant els darrers serrells del guió que aquest any promet ser més divertit que mai sense perdre ni un bri de rigor històric, al mateix temps estem tancant la participació del grups amics convidats i la resta de temes d’intendència i logística. Ens ha pres molt temps però la il·lusió de poder rememorar enguany de bell nou el Setges de Girona bé mereix un esforç.

El mes d’agost organitzarem una jornada amb la finalitat de poder comentar-vos obertament les línies generals de la recreació i explicar-vos les principals novetats que amb tota seguretat us faran el pes.  

Aprofitarem el mateix dia  per fer un assaig general, mostrar-vos les localitzacions i seguint el desig de la desena de mails que han arribat al bloc fer una visita comentada  al Fort de Caputxins i un àpat de germanor a la fresca a càrrec de l’Associació.

La data hauria de ser un dissabte o diumenge d’agost, amb la major brevetat us proposarem un parell de dates alternatives i celebrarem la trobada el dia que tingui més quòrum.


Moltes gràcies i fins ben aviat!

Jordi (President)

1 comentari: