Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

divendres, 3 de febrer del 2012

Suspesa la sortida oficial a la Gleva pel dissabte 4 de febrer

Estimats amics i socis,

Com ja havíem avançat a l'anterior nota informativa, en cas de risc meteorològic alt i atès que aquesta és la realitat que reflexa la previsió del meteocat, queda suspesa la convocatòria oficial de l'Associació per marxar a la Gleva. Girona 1809 no vol posar cap persona en una situació de risc i/o de compromís.

Entenem que no és prudent fer el desplaçament d'anada i sobretot de tornada per l'eix coneixent d'antuvi la declaració de risc meteorògic alt i per aquest motiu comuniquem les persones que ens han trucat avui a la tarda expressant el seu neguit que la sortida a la Gleva no és una sortida oficial de l'Associació si bé a qui li faci gràcia hi pot anar a títol i risc particular, òbviament al no tenir caràcter de sortida oficial es descarta de forma taxativa l'ús de qualssevol divisa del Regiment Ultònia en aplicació del reglament de règim intern.

Qui us escriu sí que serà demà a la Gleva perquè em fa molta il·lusió veure en directe les uniformitats del S.XVIII i el Penó de Santa Eulàlia, així els qui us decidiu a venir em podeu fer un truc al mòbil.

Jordi
President Girona 1809

1 comentari: