Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

diumenge, 22 de març del 2015

Assemblea general ordinària anual, 7 de febrer de 2015.


El passat dissabte set de febrer vam celebrar l'assemblea general ordinària corresponent a l'any 2015. Van comparèixer personalment nou socis i sis socis més per delegació de vot. l'Assemblea va començar en segona convocatòria per mitjà de la lectura de l'acta de l'anterior assemblea, l'informe econòmic i pressupostos, l'informe de presidència i un ampli torn de precs, preguntes i debat entorn a temes d'interès comú. Totes les propostes van ser aprovades per unanimitat.

Des de la junta agraïm l'esforç i interès de tots els socis que vàreu participar, vàreu delegar el vot o ens vàreu trucar amb la finalitat de posar damunt la taula temes d'interès general.


Com a punts més rellevants en lo referent a la participació de Girona 1809 en actes de recreació històrica hi haurà l'assistència a la "III Recreación de los Sitios de Zaragoza" que s'ha celebrat el març i ha estat organitzada pels companys de Voluntarios de Aragón,  l'assistència al Bicentenari de la Batalla de Waterloo que es celebrarà el juny a Bèlgica, on estrenarem  uniformes de regiment de línia francès i finalment la "VIII Festa Reviu els Setges Napoleònics" que ja és una cita cultural consolidada a la ciutat el mes de setembre i que coorganitzem amb l'Ajuntament de Girona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada