Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

dilluns, 26 de març del 2012

Nota informativa març del 2012

Estimats Socis,

Us fem recordatori de l'assemblea que es celebrarà aquest dissabte 31 de març a Girona, a les 9:30h en primera convocatòria i a les 10:00h en segona convocatòria. Aquesta es celebrarà al Centre Cívic del Pla de Palau, ubicat al C/Saragossa 27. Recordem que per accedir a l’assemblea cal estar al corrent de pagament de la quota de soci de l’any 2012. Constituirem la Junta, que ha rebut l’entrada de molta gent jove i amb empenta,  farem balanç de tots els aspectes de l’any passat i us presentarem les activitats previstes per aquest any.   Esperem la vostra assistència i les vostres aportacions.

Recordar-vos també, que a les 7 de la tarda es realitzarà l'acte d'inauguració del Memorial als defensors de Girona a la Sala Ferran Agulló de la plaça del Vi. Enguany hi haurà entre les activitats previstes: Cos de guàrdia permanent del Regiment Ultònia amb diverses representacions, espectacle de dansa contemporània en una interpretació prou avantguardista de les heroïnes de Santa Bàrbara, exposició de miniaturisme històric on es podrà contemplar la uniformitat de diverses unitats i civils que van participar als Setges i exposició fotogràfica.

Un cop finalitzat l'acte hi haurà un pica-pica sopar per a tots els participants.

Comentar-vos també, que tots aquells que ho desitgin, a títol personal, s'anirà a dinar un menú econòmic un cop finalitzada l'assemblea i per fer temps per a l'activitat de la tarda.

Ja tenim la tenda nova per anar a la recreació d’Astrorga (León), és una gran alegria poder dur a una recreació tan prestigiosa en la que hi prendran part els millors grups de recreació napoleònica de l’estat, un contingent com el que hi aporta Girona 1809, sens dubte un nova oportunitat d’aprendre de grups més experimentats per poder anar millorant dia a dia i continuar en el camí de l’excel·lència que amb tanta il·lusió i esforç estem emprenent.

Finalment deixar-vos l’enllaç del magnífic reportatge d’ahir a TV3, en el que la nostra ciutat i els seu Regiment més emblemàtic hi van tenir un paper rellevant:


Fins aviat i una abraçada a tothom!

1 comentari:

  1. Veig que novament organitzeu una altra activitat per la ciutat. Calen associacions com la vostra amb ganes de fer coses a casa.

    ResponElimina