Benvinguts al bloc de l'Associació

web de l'Associació: http://www.girona1809.cat/
e-mail de l'Associació: girona1809@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/girona1809
twitter: @RegimentUltonia

diumenge, 9 de febrer del 2014

Assemblea general ordinària 2014


El passat dissabte dia 8 de febrer vam celebrar l’assemblea general ordinària corresponent a l’any 2014, comptant amb l’assistència de setze socis i cinc vots delegats degudament documentats. Entre el assistents donarem la benvinguda al nous socis Eugènia Pascual, Albert Piqué i Quim Busquets.

Tots els punts de l’ordre del dia es van aprovar per unanimitat i vam aprofitar per presentar el calendari oficiós de recreacions napoleòniques previstes per aquest any, bo i confirmant la presència de l’associació a les properes recreacions de Jaca prevista per finals de febrer http://www.ciudadeladejaca.es/recreacion-2014.html i Toulouse , prevista els dies 5 i 6 d’abril i on ens retrobarem amb el Regiment Irlanda amb qui estem agermanats conformant la famosa Brigada Irlandesa.

El nostre estimat amic John John també en informa de la recreació d’un desembarcament anglès a l’estiu a les Illes Canàries (aquesta promet), òbviament al no disposar de cap uniforme naval anglès, llevat de la Graciela que en té un guardamarina, els qui vulguin participar ja ho saben: Samarreta de ratlles, barret de palla i pantalons blancs.


Confirmem la VII edició de la Festa dels Setges Napoleònics de Girona que com sempre tindrà novetats i enguany ja podem avançar que entre d’altres  presentarem els nous uniformes de  la unitat francesa del segon d’infanteria de línia (amb el que esperem anar a Waterloo el 2015) i que estem valorant la possibilitat de muntar un campament.

Finalment dir-vos que el proper cap de setmana uns quants socis anem a Gavà per participar a les activitats i tallers dels III Open Games Napoleonics,s, organitzat pels amics de l'Associació de Wargames de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada